Onze experts Taxatie offerte Vacatures bekijken
branches lengkeek

Verschillende soorten taxaties

Vanuit de vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Zwolle en Eindhoven verzorgt Lengkeek taxaties voor elk gewenst doel en binnen iedere branche. Lengkeek taxateurs zijn gespecialiseerd in verzekeringstaxaties, vastgoedtaxaties en taxaties voor commerciële doeleinden, zoals taxaties voor financiering, aan- of verkoop activa en de jaarrekening.

Verzekeringstaxaties

Een objectieve verzekeringstaxatie is van belang op het moment dat u een verzekering afsluit. Met een taxatierapport legt u de waarde van uw eigendommen vast op basis van nieuwwaarden. Als er schade is, krijgt u het bedrag uitgekeerd waar u recht op heeft.

Lees meer Pijl blauw

Commerciële Taxaties

Om de juiste strategische beslissingen te kunnen nemen bij een fusie, aan- of verkoop heeft u een commerciële taxatie nodig.

Lees meer Pijl blauw

Vastgoedtaxaties

De taxatieafdeling binnen Lengkeek biedt onafhankelijke marktwaardetaxaties door heel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in taxaties voor eigenaar-gebruikers.

Lees meer Pijl blauw

Combitaxaties

Opdrachtgevers vragen steeds vaker een ‘combitaxatie’ aan. Bij een combitaxatie wordt de opname voor een verzekeringstaxatie gecombineerd met de rapportage over een bedrijfseconomische ofwel commerciële taxatie.

Lees meer Pijl blauw

Welke impact een gebeurtenis ook heeft, Lengkeek staat voor u klaar en zorgt ervoor dat u snel weer verder kunt!

Pijl - back to top