Onze experts Taxatie offerte Vacatures bekijken
branches lengkeek

Taxatie en Inspectie

Vanuit onze vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Zwolle en Eindhoven verzorgt Lengkeek taxaties voor elk gewenst doel en binnen iedere branche. Denk daarbij aan taxatie voor financiering, aan- of verkoop van activa, de jaarrekening en vastgoedtaxaties. Deze objectieve waardebepalingen doen wij voor zowel ondernemingen als particulieren.

Lengkeek taxateurs zijn gespecialiseerd in verzekeringstaxaties, vastgoedtaxaties en taxaties voor commerciële doeleinden, zoals taxaties voor financiering, aan- of verkoop activa en de jaarrekening.

Zekerheid wanneer u het nodig heeft.

Taxatie

Lengkeek werkt met gecertificeerde taxateurs die – afhankelijk van hun specialisatie – bij een of twee van de drie brancheorganisaties zijn ingeschreven, zoals de Stichting Verenigd Register van Taxateurs (VRT), Federatie van Taxateurs Makelaars Veilinghouders in roerende zaken (TMV) of de Stichting VastgoedCert.

Meer informatie Taxatie

Risico Inspectie

Lengkeek is vooraanstaand op het gebied van risicoanalyses van bedrijven en instellingen voor verzekeraars, tussenpersonen of het eigen riskmanagement van ondernemingen. Met een risico-inspectie wordt voor opdrachtgevers duidelijk wat de operationele risico’s zijn. Tijdens het uitvoeren van een risico-analyse inventariseren wij brand, aansprakelijkheid en aanverwante risico’s, waarbij zaken als bouwaard, gebruik, werkprocessen, staat van onderhoud, ligging en omgeving beoordeeld worden.

Meer informatie Inspectie