Onze experts Taxatie offerte Vacatures bekijken
branches lengkeek

Schade-expertise

Met meer dan 70 schade experts en full service kantoren in Rotterdam, Amsterdam, Zwolle en Eindhoven is Lengkeek toonaangevend op het gebied van (schade) expertises. Onze organisatie werkt snel, wendbaar en onafhankelijk. Wij bedienen voornamelijk de bovenkant van de markt en kiezen heel bewust voor full service regiokantoren, verspreid over heel Nederland. Wij zijn zo altijd dichtbij. Dichtbij de klant en dichtbij de schadelocatie.

Full service expertise in schades.

Expertise

Lengkeek is een gerenommeerd expertisebedrijf met veel ervaring met schaderegelingen bij rampen en calamiteiten. We werken met verzekeraars, verzekerden, bedrijven, instellingen en particulieren. U kunt bij ons terecht voor vele vormen van (schade) expertise: van brandschade tot aan verlies in arbeidsvermogen.

Specialistische aanpak

Lengkeek staat bekend om het oppakken van ingewikkelde, hoogwaardige schades. Enerzijds bieden wij een hoog kennisniveau op veel vakgebieden, anderzijds staan wij voor een pragmatische aanpak. Minder complexe en kleinere schades lossen overigens ook op.

Welke impact een gebeurtenis ook heeft,
Lengkeek staat voor u klaar en zorgt
dat u snel weer verder kunt!