Onze experts Taxatie offerte Vacatures bekijken
branches lengkeek

Stichting Salvage

Stichting Salvage; eerste hulp namens verzekeraars. Terwijl de brandweer de blussing coördineert, kan Stichting Salvage van dienst zijn bij de opvang van gedupeerden. Zij willen immers aandacht en advies over de vervolgstappen. Stichting Salvage wil weten wie het betreft, waar ze verzekerd zijn en hoe ze bereikbaar zijn voor de verdere schadeafhandeling. De Salvagecoördinator geeft die aandacht en brengt gedupeerden in beeld. Ook een aantal Lengkeek Experts zijn aangesloten bij Stichting Salvage, en kunnen namens de stichting deze hulp bieden. Betrokken experts, daar zijn we trots op!

De Stichting komt namens de verzekeringsmaatschappij van gedupeerde. Zij zorgen dat de schade niet kan verergeren en schakelen daarvoor een schoonmaakbedrijf in. Zij stabiliseren de situatie.

Wij geven prioriteit aan opvang gedupeerden

Productie of verkoop snel weer op gang

Een brand in een bedrijf of winkel heeft vaak tot gevolg dat deze de deuren tijdelijk moet sluiten. De productie of verkoop ligt dan stil. Hoe langer dat duurt des te groter de kans op faillissement. Salvage zorgt er dan voor dat de verzekeringsmaatschappij snel wordt ingeschakeld en dat er maatregelen worden genomen om die stilstand te beperken. Denk aan chloridemetingen, ontvochtigen, wegzuigen van bluswater.

Lees meer over het werk van de stichting

”Het was een kleine brand maar de impact was groot.
Gelukkig was Salvage daar om alle zorgen uit handen te nemen.”
Dick uit Meppel