Onze experts Taxatie offerte Vacatures bekijken
branches lengkeek

Expertise Oplossingen

 

Lengkeek is met meer dan 70 schade-experts en vier full service kantoren in Rotterdam, Amsterdam, Zwolle en Eindhoven toonaangevend op het gebied van (schade) expertises. Onze organisatie werkt snel, wendbaar en absoluut onafhankelijk. Wij bedienen de bovenkant van de markt en bieden optimale service en samenwerking. Lengkeek, zo kom je verder.

Property

Lengkeek is een gerenommeerd expertisebedrijf met veel ervaring met schaderegelingen aan eigendommen door alle denkbare verzekerde oorzaken, waaronder grootschalige calamiteiten.

Lees meer Pijl blauw

Aansprakelijkheid

Het ontzorgen van alle stakeholders, van begin tot het eind, bij complexe, gevoelige schades waar heel veel partijen bij betrokken zijn. Dat is de kracht van Lengkeek.

Lees meer Pijl blauw

Regres

Lengkeek is expert op het gebied van regres. Binnen Lengkeek zijn gekwalificeerde juristen werkzaam als regresmedewerker.

Lees meer Pijl blauw

Construction All Risk (CAR)

Lengkeek schade-experts behandelen claims op uiteenlopende Constructie- en Montageverzekeringen. Wij beschikken over expertises op het gebied van bouwkunde, werktuigbouwkunde alsmede weg- en waterbouw.

Lees meer Pijl blauw

Techniek

De kennis en ervaring van de technische experts van Lengkeek bestrijken praktisch alle facetten van techniek. Verbrandingsmotoren, turbines, elektrische- en hydraulische installaties en elektronica zijn voor ons bekend terrein.

Lees meer Pijl blauw

Cascoschade

Lengkeek heeft jarenlange ervaring met cascoschade binnen de branches zeevisserij, binnenvaart, pleziervaart en werkmaterieel. Bij werkmaterieel regelen wij niet alleen cascoschaden, maar ook aansprakelijkheid.

Lees meer Pijl blauw

Kabels en Leidingen

Een bijzonder aandachtsgebied is schade aan kabels en leidingen. Dergelijke schades brengen hoge risico’s met zich mee en kunnen vaak tot gevaarlijke situaties leiden.

Lees meer Pijl blauw

Energie

Of het nu gaat om conventionele energie opwekking of alternatieve energiebronnen, het Lengkeek energieteam heeft ervaring met alle denkbare schades die zich kunnen voordoen.

Lees meer Pijl blauw

Agrarisch

Onze experts zijn specialisten binnen de landbouwsector, bestaande landbouwgoederen en het bepalen van de hoogte van nettowaarden. Zij kennen alle ins en outs van de plattelandseconomie.

Lees meer Pijl blauw

Cyber

Cybercriminaliteit is sterk in opkomst. Een zorgelijke ontwikkeling waar het bedrijfsleven en diverse overheidsinstanties meer en meer mee te maken krijgt. Bedrijven worden zich bewust van potentiële risico’s in deze.

Lees meer Pijl blauw

Specials

 

Lengkeek beschikt over specialisten voor schaderegelingen op het gebied van kunst & kostbaarheden, planschade, nadeelcompensatie, Product Recall en entertainment (film, televisie en evenementen). 

 

Lees meer Pijl blauw

Global

Lengkeek biedt internationale expertise- en schaderegelingsdiensten aan op het gebied van energy, transport, luchtvaart, brand, ongevallen en andere speciale risico’s alsmede allerlei voor scheepseigenaren.

Lees meer Pijl blauw

Daarom Lengkeek:

Professionele, ervaren specialisten.

Full service dienstverlener in schade, expertise & taxatie.

Klanten staan 24/7 centraal, in alles wat we doen.

Nederlandse en internationale opdrachtgevers.

Gevestigd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Zwolle.

Pijl - back to top